Prof. Gülçin Ergül Tılsım/Muska Profösörü-Karanlık Kontes
Mesaj Sayısı : 16 Yaş : 31 Nerden : Arıyoruum Rp Sevgilisi : Onuda arıyorum:p Ailesi : Ergül Kayıt tarihi : 03/02/08
| Konu: Sessizlik Ptsi Şub. 04, 2008 4:55 am | |
| Gülçin,eşyalarını yerleştirebilmek için Hogwarts'a dönmüştü.Akşamüstü yorgun bir biçimde ders araçlarını yerleştirmek için profesörler odasına girdi. | |
|
Prof. Ginny Weasley Aritmasi Profösörü-Gryffindor Bina Sorumlusu-Seherbaz
Mesaj Sayısı : 44 Yaş : 31 Nerden : bulunca soylerım:P Rp Sevgilisi : Prof.Harry Potter Ailesi : Weasley'ler Kayıt tarihi : 03/02/08
| Konu: Geri: Sessizlik Ptsi Şub. 04, 2008 5:32 am | |
| Yanına Ginny geldi merhaba dedi elini uzatarak ben Ginny weasley aritmansi profesörüyüm o arada eli oldunça doluydu ve elini tanışmak için uzatmasıyla kitaplar yerle bir oldu... | |
|
Prof. Gülçin Ergül Tılsım/Muska Profösörü-Karanlık Kontes
Mesaj Sayısı : 16 Yaş : 31 Nerden : Arıyoruum Rp Sevgilisi : Onuda arıyorum:p Ailesi : Ergül Kayıt tarihi : 03/02/08
| Konu: Geri: Sessizlik Ptsi Şub. 04, 2008 6:36 am | |
| ''Aaah'' dedi Gülçin kitaplar yere düşünce.Yere eğildi ve birkaç kitap toplayıp uzattı -''Merhaba Ginny bende Gülçin'' dedi.Sarı saçları önüne düşmüştü. | |
|
Prof. Ginny Weasley Aritmasi Profösörü-Gryffindor Bina Sorumlusu-Seherbaz
Mesaj Sayısı : 44 Yaş : 31 Nerden : bulunca soylerım:P Rp Sevgilisi : Prof.Harry Potter Ailesi : Weasley'ler Kayıt tarihi : 03/02/08
| Konu: Geri: Sessizlik Ptsi Şub. 04, 2008 6:39 am | |
| Memnun oldum dedi Ginny aa Harry'i gördün mü buralarda biryerlerde olmalıydı dedi kitapları alarak eline... | |
|