Prof. Ginny Weasley Aritmasi Profösörü-Gryffindor Bina Sorumlusu-Seherbaz
Mesaj Sayısı : 44 Yaş : 31 Nerden : bulunca soylerım:P Rp Sevgilisi : Prof.Harry Potter Ailesi : Weasley'ler Kayıt tarihi : 03/02/08
| Konu: Benim Sitem Çarş. Mart 12, 2008 6:27 am | |
| Burası da benim sitem yeni bir siteyiz ve Profesörlere ,şifacılara,bakanlara ihtiyacımız var!sitem:
Senin reklam yapmaya hakkın yok 5 ay boyunca banlandın!
By Edit: Admin - Prof. Hİllary Duff | |
|
Prof.Yasemin Mügesu Andaç Muggle Bilimleri Profösörü - Ravenclaw Bina Sorumlusu-Müdür Yardımcısı
Mesaj Sayısı : 69 Yaş : 30 Nerden : LonDra Rp Sevgilisi : Eragon James Black Ailesi : Evlenince olucaktır.... Kayıt tarihi : 30/12/07
| Konu: Geri: Benim Sitem Perş. Mart 13, 2008 9:50 am | |
| Ya sen kimden izin alıp açtın bu konuyu diğer adminede akşam söleyeceğim Prof. Ginny Weasley 5 ay boyunca banlanmştır!!! | |
|
Prof. David U. Johnson Uçuş Profösörü-Seherbaz-Gryffindor Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 10 Yaş : 31 Nerden : Hogwarts Rp Sevgilisi : Prof. Avril Lavigne Kayıt tarihi : 25/02/08
| Konu: Geri: Benim Sitem Perş. Mart 13, 2008 1:13 pm | |
| Madem 5 aylık ban yedi, onun görevlerinden olan Gryffindor Sorumluluğunu alabilir miyim? | |
|
Prof.Yasemin Mügesu Andaç Muggle Bilimleri Profösörü - Ravenclaw Bina Sorumlusu-Müdür Yardımcısı
Mesaj Sayısı : 69 Yaş : 30 Nerden : LonDra Rp Sevgilisi : Eragon James Black Ailesi : Evlenince olucaktır.... Kayıt tarihi : 30/12/07
| Konu: Geri: Benim Sitem C.tesi Mart 22, 2008 3:23 am | |
| | |
|