Prof.Yasemin Mügesu Andaç Muggle Bilimleri Profösörü - Ravenclaw Bina Sorumlusu-Müdür Yardımcısı
Mesaj Sayısı : 69 Yaş : 30 Nerden : LonDra Rp Sevgilisi : Eragon James Black Ailesi : Evlenince olucaktır.... Kayıt tarihi : 30/12/07
| Konu: Sonrasını tamamla... Paz Şub. 03, 2008 2:58 pm | |
| Şimdi bi sarkı sözünün 3-6 kelimesini yazıcaz alttaki üyede devamını yazcak... örnek:
Dm=Aşk bitti geriye ne kaldı şimdi...
Dm= Gururum olmasa sana git diyemem ama git ne olur...
(anlayan anladı) ben başlıyorum:
Ne bir ses ne de haber... | |
|
Prof. Avril Lavigne Hogwarts Müdiresi - Hufflepuff Bina Sorumlusu-Biçim Değiştirme Profösörü
Mesaj Sayısı : 86 Yaş : 30 Nerden : LoNdra Rp Sevgilisi : Prof. David U. Johnson Ailesi : Lavigne Kayıt tarihi : 29/12/07
| Konu: Geri: Sonrasını tamamla... Ptsi Şub. 04, 2008 10:43 am | |
| Gelmiyorr artık senden.. Öylecee kala kaldımda deli hasretinle ben...
Kim sevdi seni benim kadar istemem selamını??[C€V@P & F!€ß€R]
En son tarafından Çarş. Şub. 13, 2008 7:37 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
Prof.Yasemin Mügesu Andaç Muggle Bilimleri Profösörü - Ravenclaw Bina Sorumlusu-Müdür Yardımcısı
Mesaj Sayısı : 69 Yaş : 30 Nerden : LonDra Rp Sevgilisi : Eragon James Black Ailesi : Evlenince olucaktır.... Kayıt tarihi : 30/12/07
| Konu: Geri: Sonrasını tamamla... Ptsi Şub. 04, 2008 12:18 pm | |
| İstemem selamını artık yanlızım aldım yolumu anladın mı üzülmeye deymez bir kahpeymişsin bunu geç anladım gözlerim dolu yeni bir ufka yelken açtım Hadi durma ağla ağla ... | |
|
Hilary Duff Seherbaz-Sihir Bakanı
| Konu: Geri: Sonrasını tamamla... Çarş. Şub. 06, 2008 1:28 am | |
| yaşlar kurur zamanla ağla böyle kahpedir dünya son bulur kollarında
önce topraktım şimdi ağaç oldum..... | |
|
| Konu: Geri: Sonrasını tamamla... Perş. Şub. 21, 2008 9:18 am | |
| ????
günahıyla sevabıyla herşeyinle sevmedim mi? | |
|
Prof. Avril Lavigne Hogwarts Müdiresi - Hufflepuff Bina Sorumlusu-Biçim Değiştirme Profösörü
Mesaj Sayısı : 86 Yaş : 30 Nerden : LoNdra Rp Sevgilisi : Prof. David U. Johnson Ailesi : Lavigne Kayıt tarihi : 29/12/07
| Konu: Geri: Sonrasını tamamla... Cuma Şub. 22, 2008 11:50 am | |
| Beni bnsiz bırakıpta ben hep sana gelmedim mi? Eller vefa nedir bilmezz.. Kadir kıymet bilmedim mi? İnkar etmeee.. Yanarrsın.!!!
Allah ayırmasın sevenleri...
En son Prof. Avril Lavigne tarafından Ptsi Mart 24, 2008 8:53 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|